Dieren urnen

In onze webshop bieden wij u een ruime selectie dieren urnen aan, zodat u op een gepaste manier afscheid kunt nemen van uw huisdier. Of u nu op zoek bent naar een urn in de vorm van een hart of een urn met een hondenpoot afdruk, bij ons vindt u het allemaal. Neem gerust een kijkje in onze collectie en vind de perfecte urn om uw huisdier op een waardige manier te herinneren.

N

Gratis verzending

N

Gratis retourneren

N

Gratis vullen

N

Graveerservice

N

Gratis verzending

N

Gratis retourneren

Dieren urnen

Het verlies van een huisdier, zoals een hond, kat of ander dier, kan een zeer emotionele gebeurtenis zijn. Het zijn immers trouwe metgezellen die deel uitmaken van ons leven en gezin. Na hun overlijden kan er een leegte ontstaan die moeilijk op te vullen is. Het bewaren van de as in een mooie urn kan daarom helpen bij het herinneren en eren van uw geliefde huisdier.

Geschiedenis van dieren urnen

Dieren urnen hebben een lange geschiedenis en zijn door de jaren heen op verschillende manieren gebruikt. In het oude Egypte bijvoorbeeld werden dieren urnen gebruikt om mummies van katten te maken, terwijl in de Romeinse tijd urnen voor dieren werden gebruikt om overleden huisdieren te begraven. In de westerse wereld van vandaag zijn dieren urnen een veel voorkomende manier om de as van een huisdier te bewaren en te eren.

Onze collectie van dieren urnen

Bij Uitvaartwinkel Infinity hebben we een ruime selectie van dieren urnen, waaronder urnen voor honden, katten en andere huisdieren. Voor degenen die op zoek zijn naar een urn voor hun geliefde hond, bieden wij bijvoorbeeld een grote variëteit aan honden urnen. We hebben ook urnen met een hondenpoot afdruk, die een mooie manier bieden om de herinnering aan uw trouwe viervoeter te bewaren. Voor kattenliefhebbers hebben we een brede selectie van katten urnen, in verschillende maten en stijlen.

Onze dieren urnen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, variërend van keramiek tot messing. Wij werken met premium merken, zoals LoveUrns, die prachtige messing urnen in haar collectie heeft. Mastaba Ceramika biedt keramische urnen in de vorm van rustende honden, katten en dieren, urnen in de vorm van een hart met of zonder hondenpoot afdruk. Pottery Bonny maakt kleurrijke waxinelichthouders waarin uw huisdier bewaard kan worden, terwijl Atelier Terrybear mooie urnen maakt in de vorm van katten. En natuurlijk verkopen wij ook urnen van de befaamde keramist Geert Kunen. Geert Kunen maakt vele keramische kunstwerken op het gebied van dierenurnen. Urnen in de vorm van een hart met of zonder pootafdruk, honden, katten en vogels komen ook terug in zijn collectie. Ze zijn verkrijgbaar in zowel brons als in zilver tinten.

Urn hond met pootafdruk

Een urn hond met pootafdruk is een prachtige manier om je overleden hond te herinneren. Het is niet alleen een manier om de as van je hond te bewaren, maar heeft ook een symbolische pootafdruk van een viervoeter. Het geeft je het gevoel dat je hond nog steeds dicht bij is en het kan je helpen bij het verwerken van het verlies.

Dieren urn hart

Als uw huisdier uw hart heeft gestolen, overweeg dan onze collectie Urn Hart. Deze prachtige urnen zijn verkrijgbaar met of zonder hondenpoot afdruk en zijn een perfecte manier om uw geliefde huisdier dicht bij u te houden.

Maat en inhoud van de dieren urn

Bij het vullen van een dieren urn is het belangrijk om te weten welke maat urn u nodig heeft. Daarom bieden wij u een handig overzicht of een tabel aan met de juiste urnmaat voor het gewicht van uw huisdier. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw huisdier op een waardige manier wordt bewaard. U kunt eventueel een kleinere urn nemen en de overige as bewaren. De overgebleven as kunt u bijvoorbeeld verstrooien of verwerken in sieraden of meerdere kleine mini urnen.

dieren-urn-tabel-urn-inhoud

Graveren van een dieren urn

Om uw dieren urn nog persoonlijker te maken, bieden wij ook de mogelijkheid tot graveren. Hierdoor kunt u uw urn personaliseren en het een uniek aandenken maken aan uw geliefde huisdier. Onze graveurs hebben ook de mogelijkheid om een mooie spreuk te graveren die u aan de huisdier doet denken.

Onze graveerkosten zijn zeer concurrerend en zorgen ervoor dat u een unieke en persoonlijke urn kunt creëren tegen een betaalbare prijs. Wij zorgen ervoor dat de graveerwerkzaamheden met de grootste zorg worden uitgevoerd, zodat uw urn een waardevolle herinnering blijft voor jaren.

Persoonlijk advies over uw dieren urn

Onze webshop is toegewijd aan de beste service voor onze klanten. We begrijpen dat het kiezen van een urn voor een geliefde een emotionele tijd kan zijn en we willen ons best doen om u te helpen bij dit proces. Onze klantenservice is beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Daarnaast bieden we ook een snelle en efficiënte verzending en verpakking. We begrijpen dat tijd van essentieel belang kan zijn en we zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat uw urn zo snel mogelijk bij u is. We zullen u ook op de hoogte houden van de verzendstatus van uw bestelling zodat u op de hoogte bent wanneer uw urn wordt verwacht.

Heeft u vragen over ons assortiment dieren urnen of bent u benieuwd naar de andere mogelijkheden op het gebied van urnen of over een specifieke dienst zoals onze gratis vul-service of graveer service aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt bellen met 06-54396991, mailen naar info@uitvaartwinkel-infinity.nl of via het contactformulier en/of gebruik maken van onze WhatsApp service voor een snel en adequaat antwoord.

Uw winkemandje