Armband met as

 

 

Een TadBlu as-armband is een prachtig kwaliteitssieraad in diverse stijlen en kleuren, van touw of leer met stainless steel of gouden ashouders. Voor troost en liefde.

 

 

 

 

 

 

 

Armband met as

 

Een TadBlu as-armband is een prachtig kwaliteitssieraad in diverse stijlen en kleuren, van touw of leer met stainless steel of gouden ashouders. Voor troost en liefde.

 

N

Gratis verzending

N

Gratis retourneren

N

Gratis vullen

N

Graveerservice

N

Gratis verzending

N

Gratis retourneren

Onze selectie van armband met as

Toont alle 54 resultaten

Asarmband van TadBlu

Een armband met as van merk Tadblu heeft een heel mooi en exclusief ontwerp en is daardoor niet te onderscheiden van gewone armbanden. Armbanden van TadBlu worden gemaakt van echt rundleer, varkensleer of van een sterk nautisch koord. Ze kunnen een hoeveelheid as van uw overleden dierbare bewaren. Hiervoor is een kleine holle ruimte gecreëerd in de stijlvolle armbanden. Armband voor heren heeft een stijlvolle asbus en de armband voor dames heeft een asruimte in een vorm van eendruppel. Zowel de heren als de dames asarmband kan optioneel tegen een meerprijs voorzien worden van een tweede askamer. Uitvaartwinkel Infinity heeft een volledige collectie van armbanden van Tadblu en ze worden veelal binnen 7 werkdagen geleverd. Onze producten worden gratis en aangetekend naar u verzonden en u kunt kosteloos retourneren binnen 14 dagen. TADBLU is gevestigd vlak over de Nederlandse grens in Hasselt. De creativiteit achter dit merk is Cynthia Buschman die zich bezig houdt met het ontwerpen van sieraden met een bijzondere betekenis. Naast haar staat Patrich Lachapelle die zich bezig houdt met het productieproces en de kwaliteitscontrole van de collectie.

Asarmband Heren

De asarmbanden voor de heren zijn stoer maar tevens ook heel elegant. Er zijn uitvoeringen in roestvrij staal met een haaksluiting in een stevig marinekoord maar ook met een magnetische sluiting in een glad leren koord in diverse kleuren. Voor de extra stoere en intense uitstraling is er ook een Black Edition aanwezig. Zowel het as reservoir als de sluiting is zwart gecoat.

Asarmband Dames

De vier leren strengen asarmband voor dames met een sterke magneetsluiting en holle asruimte in de vorm van een traan (beiden uit Chirurgisch staal, dus anti-allergeen) wordt gemaakt uit louter hoogwaardige materialen,

Vullen van uw armband met as

De ashouders van armbanden van TadBlu kunnen eenvoudig worden gevuld met as. Dat doet u met door Uitvaartwinkel-Infinity.nl gratis meegeleverd sieraden lijm. Via volgend YoTube filmpje Vul Instructies TadBlu kun u zien stap voor stap.. Als u heeft gekozen voor een asarmband van Uitvaartwinkel Infinity en u liever niet zelf uw armband wil vullen, dan kunnen wij dit kosteloos voor u doen. Dit kunt u aangeven in “Extra informatie” veld tijdens het afreken cq bestel proces. U ontvangt dan van ons een email met informatie hoeveel as u moet sturen en naar welk adres. Meestal gaat het om een symbolische hoeveelheid as. Niet meer dan enkele gram. As verstuurt u in een plastic zakje verpakt in bubbeltjesplastic en geheel in een enveloppe. Dit doet u aangetekend.

Onze tips voor uw armband met asruimte

De armbanden van Tadblu zijn waterbestendig, maar toch is het beter om alle sieraden en dus ook armbanden altijd af te doen vóór het douchen, bad nemen of zwemmen. Niet alleen water maar ook zeep en andere chemicaliën kunnen de asbedel aantasten.
Een beetje as apart te houden voor ‘noodgevallen’. U gaat er natuurlijk niet van uit, echter mocht u uw assieraad verliezen of wordt het gestolen, dan heeft u te allen tijde een beetje reserve as om een nieuwe asbedel te vullen.

Persoonlijk advies over uw armband met asruimte

Heeft u vragen over ons assortiment armband met as van TadBlu of bent u benieuwd naar de andere mogelijkheden op het gebied van assieraden of over een specifieke dienst zoals onze gratis vul-service aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt bellen met 06-54396991, mailen naar info@uitvaartwinkel-infinity.nl of via het contactformulier en/of gebruik maken van onze WhatsApp service voor een snel en adequaat antwoord.

Uitvaartwinkel Infinity

Larikszoom 9

2719 HG Zoetermeer

Initiatief van Infinity Uitvaartzorg

Klant beoordelingen

Reviews-Infinity-Uitvaartwinkel

Gedenkartikelen

Urnen

Mini urnen

Asbeelden

Assieraden

Dieren urnen

Urn graveren

Uw winkemandje