Hart urnen

Hart urnen zijn de meest gekozen vorm of thema voor een urn of een mini urn. Hart symboliseert de oneindige liefde.  Daarom is ons motto: “Het Leven is eindig , maar oneindig is de liefde”.  Liefst één derde van onze collectie urnen bestaat uit prachtige originele hart urnen, allemaal tegen een eerlijke en concurrerende prijs. Ze zijn verkrijgbaar in een vorm van een hart of er is een hart op gegraveerd of een hart als ornament aan urn toegevoegd.

N

Gratis verzending

N

Gratis retourneren

N

Gratis vullen

N

Graveerservice

N

Gratis verzending

N

Gratis retourneren

Hart urnen

NIEUW: Graveerservice. U kunt uw hart urn veel persoonlijker maken door die te laten graveren door een gespecialiseerde graveur. Een naam, geboortedatum, overlijdensdatum, symbool of zelfs tekst die voor u veel betekenis heeft. Hart urn wordt dan een mooie en bijzondere persoonlijke herinnering aan uw dierbare. 

Toont alle 97 resultaten

Hart en symboliek van de liefde

Het hart heeft al sinds honderden jaren in veel culturen een bijzondere betekenis. Een hart net als de adem heeft een verband met het leven. Als de dood intreedt stopt het kloppen van het hart. Het hart is de zetel van de liefde tussen twee personen. Hart stond dus al vroeg symbool voor iets heel dierbaars, namelijk ‘oneindig’ liefde, ook na de dood. Daarom is ons motto: “Het Leven is eindig , maar oneindig is de liefde”.

Urn Hart collectie

Onze collectie hart urnen is met zorg geslecteerd en bestaat uit prachtige hart urnen die uit verschillende materiaal soorten zijn vervaardigd. Hart urnen uit keramiek met vele diverse hart patronen zijn er mogelijk maar ook hart urnen van bekende keramist Geert Kunen waarbij hart als ornament zijn toegevoegd aan een urn zijn er in collectie vertegenwoordigd. Maar ook glazen urnen met een hart die uit Boheems kristal worden gemaakt zijn er verkrijgbaar.

Urn waxinelichthouders met uitgesneden en uitgebeelde harten zijn ook bijzonder. Ze zijn vervaardigd uit messing en gemaakt door de gerenommeerde producent LoveUrns wie wij ook met trots vertegenwoordigen.

LoveUrns heeft ook prachtige mini ook wel “keepsake” genoemd, harten urnen lijn beschikbaar. Die is ook te zien op de LoveUrns Harten collectie. Deze miniurnen collectie bestaat uit liefst 25 minihart urnen die worden voorzien van een parelmoer glanzende coating van gepatenteerde GlossCaot™ techniek die er voor zorgt dat deze urnen veel langer hun glans behouden. Iedere urn voelt zwaar en exclusief aan. Deze varianten zijn beschikbaar in diverse combinatie kleuren en met glanzend of mat goud en in zilver en diverse kleuren combinaties. Door hun uitstraling zijn de harturnen van LoveUrns uitermate geschikt om een belangrijk plek te krijgen in bijna ieder interieur. LoveUrns die van messing gemaakt zijn, zijn echter niet geschikt om buiten geplaatst te worden.

Wat kost een Hart urn?

Een messing Mini Urn Hart Liefde Rood Swarovski™ ook wel keepsake genoemd in de vorm van een hart  met een echte Swarowski kristal is al bij ons te verkrijgen voor €69,50. Het betreft een prachtig exemplaar en is ook tevens verkrijgbaar in parel wit. Urn Waxinelichthouder Hartjes is al voor €171 verkrijgbaar en de volwassen harten urn in parel wit van LoveUrns kost €374. Keramische harten asbeeld van Geert Kunen kunt u al kopen voor  €199. En voor het bewaren van as van twee overleden personen zoals van bijvoorbeeld ouders, partners is er door Geert Kunen een duo-urn ontwikkeld, keramische urn Eeuwige verbintenis – DUO-waxine. Met twee harten als ornament. Dit exclusieve urn kost € 829.

Vullen van een Hart urn

Plaats de urn omgedraaid op een zachte ondergrond zoals een dubbel gevouwen handdoek. U kunt papier of plastic op de ondergrond leggen, zodat u de overgebleven as kunt opvangen. Als de urn niet blijft staan dan kunt eventueel gebruik maken van de doos waarin deze verpakt zat. Plaats een trechter in de opening en vul de urn geleidelijk met as.

Gebruik eventueel Bison Mastiek Silicone Kit (Glas). Breng kit royaal aan rondom de gehele schroefdraad van de deksel. Plaats de deksel recht op de schroefdraad en draai dicht.

TIP:U kunt ook eventueel eerst een plastic zak in de urn doen voordat u deze vult met de as. Wel zo handig als urn per ongeluk kapot gaat of breekt.

Als u het liever niet zelf wil vullen, dan kunnen wij dit kosteloos voor u doen. Zie ook meer informatie over het vullen van een urn. 

Persoonlijk advies over uw Hart urn

Heeft u vragen over ons assortiment hart urnen of bent u benieuwd naar de andere mogelijkheden op het gebied van urnen of over een specifieke dienst zoals onze gratis vul-service of graveer service aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt bellen met 06-54396991, mailen naar info@uitvaartwinkel-infinity.nl of via het contactformulier en/of gebruik maken van onze WhatsApp service voor een snel en adequaat antwoord.

Test

Uw winkemandje