Asbedels

Uitvaartwinkel Infinity heeft een premium collectie asbedels van LoveUrns Treasure en een collectie askralen van Atlantis Memorials. Vervaardigd van hoogwaardige  925 Sterling Zilver met perfecte afwerking en onderscheidende vormen. In onze asbedels is een kleine ruimte aangebracht waarin beetje as van uw dierbare kan worden bewaard. Asbedels zijn voorzien van een beschermd laag Rhodium die ervoor zorgt dat uw asbdel niet zal oxideren en niet gauw beschadig zal raken. Een asbedel draagt u als tastbare herinnering van uw dierbare altijd dicht bij u.

N

Gratis verzending

N

Gratis retourneren

N

Gratis vullen

N

Graveerservice

N

Gratis verzending

N

Gratis retourneren

Onze selectie van asbedels en askralen

Asbedels en askralen

Onze asbedels hebben een heel mooi en exclusief ontwerp en zijn daardoor niet te onderscheiden van gewone asbedels en askralen. Tegenwoordig is het mogelijk om een symbolische hoeveelheid as van uw overleden dierbare in een asbedel te bewaren. Hiervoor is een kleine holle ruimte gecreëerd in de stijlvolle asbedel. Uitvaartwinkel Infinity heeft een ruime keus aan diverse soorten asbedels zoals asbedel hartje, asbedel vlinder, ster, beertje, kruis, traan en ronde asbedels.  Asbedels worden veelal binnen 7 werkdagen geleverd. Onze producten worden gratis en aangetekend naar u verzonden en u kunt kosteloos retourneren binnen 14 dagen.

Asbedels in zilver

Uitvaartwinkel Infinity verkoopt alleen hoogwaardige asbedels van puur 925 Sterling Zilver. Het gaat tenslotte om een hoge emotionele waarde en het toont de binding tussen u en uw overleden dierbare. Asbedels van zilver kunnen ingetogen zijn, maar ook kunnen gemaakt zijn in diverse kleuren zoals parel wit, zacht roze, zacht blauw, goud en zilver of versierd zijn met exclusieve rode of blauwe kristal steentjes of ingelegd zijn met een parelmoer decoratie. 

Asbedels Pandora

De asbedels van de LoveUrns Treasure lijn worden standaard zonder armband verkocht wel inclusief vulset. U kunt een zilveren slangen armband mee bestellen of u kunt de asbedel bevestigen aan uw eigen ketting of aan een armband van o.a. Pandora, Trollbeads, Elemento, SimStars, Chamila, iMenso, Biagi, SilveRado, Amora, Larenza,Tedora en de meeste premium armbanden.

Vullen van uw asbedel

Als u heeft gekozen voor een asbedel van Uitvaartwinkel Infinity en u liever niet zelf uw asbedel wil vullen, dan kunnen wij dit kosteloos voor u doen. Dit kunt u aangeven in “Extra informatie” veld tijdens het afreken cq bestel proces. U ontvangt dan van ons een email met informatie hoeveel as u moet sturen en naar welk adres. Meestal gaat het om een symbolische hoeveelheid as. Niet meer dan enkele gram. As verstuurt u in een plastic zakje verpakt in bubbeltjesplastic en geheel in een enveloppe. Dit doet u aangetekend.

Onze tips voor uw asbedel

De meeste asbedels zijn waterbestendig, maar toch is het beter om alle sieraden en dus ook asbedels altijd af te doen vóór het douchen, bad nemen of zwemmen. Niet alleen water maar ook zeep en andere chemicaliën kunnen de asbedel aantasten.
Een beetje as apart te houden voor ‘noodgevallen’. U gaat er natuurlijk niet van uit, echter mocht u uw assieraad verliezen of wordt het gestolen, dan heeft u te allen tijde een beetje reserve as om een nieuwe asbedel te vullen.

Persoonlijk advies over uw asbedel

Heeft u vragen over ons assortiment asbedels en askralen of bent u benieuwd naar de andere mogelijkheden op het gebied van assieraden of over een specifieke dienst zoals onze gratis vul-service aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt bellen met 06-54396991, mailen naar info@uitvaartwinkel-infinity.nl of via het contactformulier en/of gebruik maken van onze WhatsApp service voor een snel en adequaat antwoord.

Uw winkemandje