Ashangers

U vindt hier een mooi assortiment ashangers vervaardigd uit 925 Sterling Zilver. Diverse uitvoeringen ashangers met Zirkonia of Swarovski kristallen. Geleverd met of zonder collier. Een ashanger draagt u als tastbare herinnering van uw dierbare altijd dicht bij u.

N

Gratis verzending

N

Gratis retourneren

N

Gratis vullen

N

Persoonlijk contact

N

Gratis verzending

N

Gratis retourneren

Onze selectie van ashangers

Resultaat 1–90 van de 122 resultaten wordt getoond

Ashangers

Onze ashangers hebben een heel mooi en exclusief ontwerp en zijn daardoor niet te onderscheiden van gewone hangers.
Tegenwoordig is het mogelijk om een symbolische hoeveelheid as van uw overleden dierbare in een ashanger te bewaren. Hiervoor is een kleine holle ruimte gecreëerd in de stijlvolle ashanger. Uitvaartwinkel Infinity heeft een ruime keus aan diverse soorten ashangers zoals ashanger hart, ashanger vlinder en ashanger traan. Onze collectie is uitgevoerd in 925 Sterling Zilver en worden veelal binnen 5 werkdagen geleverd. Onze producten worden gratis en aangetekend naar u verzonden.

Ashanger

Uitvaartwinkel Infinity verkoopt alleen hoogwaardige ashangers van o.a. puur 925 Sterling Zilver. Het gaat tenslotte om een hoge emotionele waarde en het toont de binding tussen u en uw overleden dierbare. Ashangers van zilver kunnen ingetogen zijn, maar ook versierd zijn met exclusieve zirkonia steentjes. Daarnaast kunt u kiezen of u er een ketting/collier bij wil en zo ja van welke lengte. Uitvaartwinkel Infinity biedt standaard een zilveren gourmet collier met een dikte van 2.1 mm en een lengte van 50 cm. Ashangers van LoveUrns worden standaard met een collier geleverd.

Ashanger in zilver

Uitvaartwinkel Infinity heeft een uitgebreide collectie van ashangers in 925 Sterling Zilver. Onze collectie bestaat onder andere uit  LoveUrns Treasure Sieraden LoveUrns sieraden zijn extra voorzien van emaille of zijn verguld. Bijzonder aan deze lijn assieraden is dat ze een verlengstuk zijn van LoveUrns Messing urnen.
De collectie van Atlantis Memorials heeft ook zilveren ashangers.

Ashanger en symboliek

Onze collectie ashangers is heel divers. U kunt een ashanger kiezen die beste bij u past of bij uw overleden dierbare. Motieven, vormen en symbolieken zijn uitgebreid beschikbaar. U kunt kiezen uit diverse vormen zoals hart, vlinder, ster, kruis of traan.

Symbolische elementen kunnen zijn:
Het hart – symboliek van liefde
De traan – voor verlies, pijn en gemis
De vlinder – kortstondigheid van het leven, maar ook van wedergeboorte
De ster – kosmische orde
Het kruis – symbool voor het christendom
Het Anker – symbool voor hoop en vertrouwen

 

Vullen van uw ashanger

Als u heeft gekozen voor een ashanger van Uitvaartwinkel Infinity en u liever niet zelf uw ashanger wil vullen, dan kunnen wij dit kosteloos voor u doen. Dit kunt u aangeven in “Extra informatie” veld tijdens het afreken cq bestel proces. U ontvangt dan van ons een email met informatie hoeveel as u moet sturen en naar welk adres. Meestal gaat het om een symbolische hoeveelheid as. Niet meer dan enkele gram. As verstuurt u in een plastic zakje verpakt in bubbeltjesplastic en geheel in een enveloppe. Dit doet aangetekend.

Onze tips voor uw asketting

De meeste ashangers zijn waterbestendig, maar toch is het beter om alle sieraden en dus ook ashangers altijd af te doen vóór het douchen, bad nemen of zwemmen. Niet alleen water maar ook zeep en andere chemicaliën kunnen de ashanger aantasten.
Een beetje as apart te houden voor ‘noodgevallen’. U gaat er natuurlijk niet van uit, echter mocht u uw assieraad verliezen of wordt het gestolen, dan heeft u te allen tijde een beetje reserve as om een nieuwe ashanger te vullen.

Persoonlijk advies over uw ashanger

Heeft u vragen over ons assortiment ashangers of over een specifieke dienst zoals onze gratis vul-service, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt bellen met 06-54396991, mailen naar info@uitvaartwinkel-infinity.nl of via het contactformulier en/of gebruik maken van onze WhatsApp service voor een snel en adequaat antwoord.

Uw winkemandje