Ashangers

U vindt hier een mooi assortimenten ashangers vervaardigd uit 925 Sterling Zilver, 14K of 18K Goud of Witgoud. Diverse uitvoeringen ashangers met Zirkonia, Swarovski kristalen of met briljanten. Geleverd met of zonder collier.
N

Gratis verzending

N

Gratis vullen

N

Persoonlijk contact

N

Maatwerk mogelijk

N

Gratis verzending

N

Gratis vullen

Onze selectie van ashangers

Resultaat 1–42 van de 59 resultaten wordt getoond

Ashangers

Onze ashangers hebben een heel mooi en exclusief ontwerp en zijn daardoor niet te onderscheiden van gewone hangers.
Tegenwoordig is het mogelijk om in een ashanger een kleine, symbolische hoeveelheid as, van uw overleden dierbare dichtbij te dragen. Hiervoor is een kleine holle ruimte gecreëerd in de stijlvolle ashanger, ook wel asketting genaamd. Infinity webshop heeft een ruime keus aan diverse soorten ashangers zoals ashanger hart, ashanger vlinder en ashanger traan. Onze collectie is voornamelijk uitgevoerd in 925 Sterling Zilver maar we hebben ook een geselecteerd collectie van edelmetalen 14K en18K Goud en uit 14K en 18K Witgoud bestaat. De zilver producten zijn meestal binnen 5 werkdagen geleverd. Producten in goud worden op maat gemaakt en hierdoor zijn de levertijden meestal 5 tot 6 weken. Onze producten worden gratis en aangetekend naar u verzonden.

Ashanger

Waar moet ik op letten bij aanschaf van een ashanger? Er zijn tegenwoordig volop budget RVS ashangers voor heel weinig geld beschikbaar. Met of zonder een hanger. Uitvaartwinkel Infinity verkoopt alleen hoogwaardige ashangers van o.a. puur 925 Sterling Zilver. Het gaat tenslotte om een hoge emotionele waarde en toont uw binding tussen u en uw overleden dierbare. Ashangers van zilver kunnen ingetogen zijn maar ook versierd zijn met exclusieve zirkonia stenen. Maar ook uitvoering in goud met diamanten zijn beperkt beschikbaar. Daarnaast moet men beslissen of een ketting wordt mee besteld en van welke lengte. Uitvaartwinkel Infinity biedt standaard een zilveren gourmet collier van een dikte van 2.1 mm met een lengte van 50 cm.

Ashanger in zilver

Uitvaartwinkel Infinity heeft een uitgebreide collectie van assieraden in 925 Sterling Zilver. Liefst 92.5% van ashanger is van zilver. De overige enkele procenten zijn andere metaalsoorten om voor te zorgen dat ashanger stevig genoeg is en hierdoor aan de hoogste kwaliteit eisen voldoet. Ashanger wordt ook voorzien van 925 stempel en wordt eventueel meegeleverd met een zilveren collier in een mooie doosje.

Ashanger in goud

Binnen onze collectie van ashangers zijn er ook Atlantis Memorials producten beschikbaar. Atlantis Memorials heeft liefst vier soorten edelmetalen beschikbaar. Van betaalbare assieraden in 14k goud of Witgoud. Meest luxe zijn de 18K goud en witgoud assieraden. Daarnaast zijn diverse assieraden in uitvoering in zilver met zirkonia en in goud of witgoud met briljanten. Niet bij alle ashangers zijn de prijzen bekend voor goud of witgoud varianten. Neem met ons contact op voor de actuele prijzen telefonisch of via contact formulier. Aangezien gouden varianten worden uitsluitend op bestelling gemaakt is de levertijd rond 5 a 6 weken.

Ashanger hart

Onze collectie ashangers is heel divers. U kunt een ashanger kiezen die beste bij u past of bij uw overleden dierbare. Motieven, vormen en symbolieken zijn uitgebreid beschikbaar. U kunt kiezen uit diverse vormen zoals hart, vlinder, ster, kruis of traan.

Symbolische elementen kunnen zijn:

Het hart – symboliek van liefde
De traan – voor verlies, pijn en gemis
De vlinder – kortstondigheid van het leven, maar ook van wedergeboorte
De ster – kosmische orde
Het kruis – symbool voor het christendom

Vullen van uw ashanger

Als u heeft gekozen voor een ashanger van Uitvaartwinkel Infinity en u liever niet zelf uw ashanger wil vullen, dan kunnen wij dit kosteloos voor u doen. Dit kunt u aangeven in “Extra informatie” veld tijdens het afreken cq bestel proces. U ontvangt dan van ons een email met informatie hoeveel as u moet sturen en naar welk adres. Meestal gaat het om een symbolische hoeveelheid as. Niet meer dan enkele gram. As verstuurt u in een plastic zakje verpakt in bubbeltjesplastic en geheel in een enveloppe. Dit doet aangetekend.

Onze tips voor uw asketting

Meeste ashangers zijn waterbestendig maar toch is het beste om alle sieraden en dus ook ashangers altijd af te doen vóór het douchen, bad nemen of zwemmen. Niet alleen water maar ook zeep en ander chemicaliën kunnen de assieraden aantasten.

Een beetje as apart te houden voor ‘noodgevallen’. U gaat er natuurlijk niet van uit, echter mocht u uw assieraad verliezen of wordt het gestolen, heeft u ten alle tijden een beetje reserve as om een nieuw ashanger te vullen.

Persoonlijk advies over uw ashanger

Heeft u vragen over ons assortiment ashangers of over een specifieke dienst zoals onze gratis vul-service, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt bellen met 06-54396991, mailen naar info@uitvaartwinkel-infinity.nl of via het contactformulier en/of gebruik maken van onze WhatsApp service voor een snel en adequaat antwoord.

Uitvaartwinkel Infinity

Larikszoom 9

2719 HG Zoetermeer, Z-H

Klant beoordelingen

Uw winkemandje