Ashangers

U vindt hier een mooi assortiment ashangers vervaardigd uit hoogwaardig 925 Sterling Zilver. Diverse uitvoeringen ashangers met Zirkonia of Swarovski kristallen. Geleverd met of zonder collier. Een ashanger draagt u als tastbare herinnering van uw dierbare altijd dicht bij u.
N

Gratis verzending

N

Gratis retourneren

N

Gratis vullen

N

Graveerservice

N

Gratis verzending

N

Gratis retourneren

Onze selectie van ashangers

Persoonlijke Gravures: Een Unieke Herinnering

Geef uw dierbare urn een persoonlijk tintje met onze professionele graveerservice. Met zorg en precisie kunnen we namen, datums en betekenisvolle symbolen zoals hartjes, vlinders, of zelfs speciale teksten op de urn graveren. Hierdoor wordt de urn een prachtige en bijzondere persoonlijke herinnering aan uw geliefde. Creëer een unieke gedenkplek die troost biedt en warme herinneringen oproept telkens als u ernaar kijkt.

Resultaat 1–90 van de 157 resultaten wordt getoond

Ashangers

Onze ashangers hebben een mooi en exclusief ontwerp en zijn daardoor niet te onderscheiden van gewone hangers.
Tegenwoordig is het mogelijk om een symbolische hoeveelheid as van uw overleden dierbare in een ashanger te bewaren. Hiervoor is een kleine holle ruimte gecreëerd in de stijlvolle ashanger. Uitvaartwinkel Infinity heeft een ruime keus aan diverse soorten ashangers zoals ashanger hart, ashanger vlinder en ashanger traan. Voor de sportliefhebbers zijn ashangers vormen beschikbaar in o.a. voetbal, basketbal, tennisbal of zelfs golfbal. Muziekliefhebbers hebben keuze uit o.a. piano, viool of gitaar. Ashangers worden in ca. 7 werkdagen geleverd. Onze ashangers worden gratis en aangetekend naar u verzonden per pakketpost met track en trace. U heeft altijd uw bestelling 14 dagen op zicht.

Ashanger in zilver

Uitvaartwinkel Infinity verkoopt alleen hoogwaardige ashangers van o.a. puur 925 Sterling Zilver. Dit houdt in dat uw Zilveren Ashanger voor minimaal 92,5% uit puur Zilver bestaat. Het gaat tenslotte om een hoge emotionele waarde en het toont de binding tussen u en uw overleden dierbare. De collectie van Atlantis Memorials Ashangers kunnen ingetogen zijn, maar ook versierd zijn met exclusieve Zirkonia steentjes. De LoveUrns Treasure Sieraden zijn extra voorzien van emaille of ze zijn verguld. Bijzonder aan deze lijn assieraden is dat ze en verlengstuk zijn van LoveUrns Messing urnen wat een geheel kan vormen.

Bij Atlantis Memorials ashangers kunt u kiezen of u er een ketting/collier bij wil en zo ja van welke lengte. Uitvaartwinkel Infinity biedt standaard een zilveren gourmet collier met een dikte van 2.1 mm en een lengte van 50 cm. U kunt uiteraard ook kiezen voor een andere lengte. Ashangers van LoveUrns worden standaard met een collier geleverd.

Ashanger en symboliek

Onze collectie ashangers is divers. U kunt een ashanger kiezen die beste bij u past of bij uw overleden dierbare. Motieven, vormen en symbolieken zijn uitgebreid beschikbaar. U kunt kiezen uit diverse vormen zoals hart, vlinder, ster, kruis of traan.

Symbolische elementen kunnen zijn:
Het hart – symboliek van liefde
De traan – voor verlies, pijn en gemis
De vlinder – kortstondigheid van het leven, maar ook van wedergeboorte
De ster – kosmische orde
Het kruis – symbool voor het christendom
Het Anker – symbool voor hoop en vertrouwen

Ashangers graveerservice

U kunt uw ashanger veel persoonlijker maken door die te laten graveren door een gespecialiseerde graveur. Een naam, geboortedatum, overlijdensdatum of zelfs tekst die voor u veel betekenis heeft.  Ashanger wordt dan een mooie en bijzondere persoonlijke herinnering aan uw dierbare.

Vullen van uw ashanger

Als u heeft gekozen voor een ashanger van Uitvaartwinkel Infinity en u liever niet zelf uw ashanger wil vullen, dan kunnen we dit kosteloos voor u doen. Dit kunt u aangeven in “Extra informatie” veld tijdens het afreken. U ontvangt dan van ons een email met informatie hoeveel as u moet sturen en naar welk adres. Het gaat om een symbolische hoeveelheid as. Niet meer dan enkele gram. As verstuurt u in een plastic zakje verpakt in bubbeltjesplastic en geheel in een enveloppe. Dit doet u aangetekend.

Onze tips voor uw asketting

De meeste ashangers zijn waterbestendig, maar toch is het beter om alle sieraden en dus ook ashangers altijd af te doen vóór het douchen, bad nemen of zwemmen. Niet alleen water maar ook zeep en andere chemicaliën kunnen de ashanger aantasten.
Een beetje as apart te houden voor ‘noodgevallen’. U gaat er natuurlijk niet van uit, echter mocht u uw assieraad verliezen of wordt het gestolen, dan heeft u altijd een beetje reserve as om een nieuwe ashanger te vullen.

Persoonlijk advies over uw ashanger

Heeft u vragen over ons assortiment ashangers of bent u benieuwd naar de andere mogelijkheden over assieraden of over een specifieke dienst zoals onze gratis vul-service aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt bellen met 06-54396991, mailen naar info@uitvaartwinkel-infinity.nl of via het contactformulier en/of gebruik maken van onze WhatsApp service voor een snel en goed antwoord.

Uw winkemandje