Assieraden

U kunt een deel van de as laten verwerken in een assierraad. Er bestaan ook assieraden waarvan  het design hetzelfde kan zijn als die van de urn. Een mooie combinatie.
N

Gratis verzending

N

Gratis retourneren

N

Gratis vullen

N

Graveerservice

N

Gratis verzending

N

Gratis retourneren

Assieraden 

Tegenwoordig is het mogelijk om een symbolische hoeveelheid as van uw overleden dierbare in een assieraad te bewaren. Hiervoor is een kleine holle ruimte gecreëerd in het assieraad. Assieraden zijn (nagenoeg) niet te onderscheiden van gewone sieraden. Het geeft troost in uw rouwproces, maar u voelt zich ook verbonden met uw dierbare. Met een assieraad is uw dierbare altijd heel dichtbij u. In onze webshop hebben wij een ruime keus aan diverse soorten assieraden, zoals ashangers, asbedels en armbanden. Onze collectie is voornamelijk uitgevoerd in 925 Sterling Zilver. De zilveren producten kunnen veelal binnen 5 werkdagen worden geleverd.  Onze producten worden gratis en aangetekend naar u verzonden.

Assieraden in zilver

Uitvaartwinkel Infinity heeft een uitgebreide collectie van assieraden in 925 Sterling Zilver. Onze collectie bestaat onder andere uit LoveUrns Treasure Sieraden. LoveUrns sieraden zijn extra voorzien van emaille of zijn verguld. Bijzonder aan deze lijn assieraden is dat ze een verlengstuk zijn van LoveUrns Messing urnen.

De collectie van Atlastis Memorials heeft diverse sieraden in zilveren uitvoering met zirkonia.

Assieraden in de vorm van een ashanger en asbedel

Onze collectie ashangers is heel divers. U kunt een ashanger kiezen die het beste bij u past of bij uw overleden dierbare. Motieven, vormen en symbolieken zijn uitgebreid beschikbaar. U kunt kiezen uit diverse vormen zoals hartencirkelsvlammensterrenbloemenankerskruizen, tranen, veren en dieren zoals beertjes, vogels – Birdsvlinders en Dragonfly’s.

Assieraden in de vorm van een armband met of zonder asbedel

De herinneringsarmbanden zijn beschikbaar in verschillende stijlen waardoor ze geliefd zijn bij zowel mannen als vrouwen. Onze collectie armbanden met as zijn gemaakt van gevlochten touw of van varkens- of rundleder met stainless steel ashouders.
Onze asbedel collectie bestaat uit zilveren vlinders, een ster, klavertje vier en knuffel beertjes. U kunt deze asbedels bevestigen aan uw eigen ketting of armband van o.a. Trollbeads, Elemento, Simstars, Chamilla en Pandora.

Vullen van uw assieraad

Als u heeft gekozen voor een assieraad van Uitvaartwinkel Infinity en u liever niet zelf uw assieraad wil vullen, dan kunnen wij dit kosteloos voor u doen. Dit kunt u aangeven in het veld “extra informatie” tijdens het afreken cq bestelproces. U ontvangt dan van ons een email met informatie hoeveel as u moet opsturen en naar welk adres. Meestal gaat het om een symbolische hoeveelheid as, niet meer dan enkele grammen. As verstuurt u in een plastic zakje verpakt in bubbeltjesplastic en dit geheel in een enveloppe. Het verzenden graag aangetekend.

Bijzondere assieraden: onze tips

De Meeste assieraden zijn waterbestendig, maar toch is het beter om alle sieraden en dus ook assieraden altijd af te doen vóór het douchen, bad nemen of zwemmen. Niet alleen water maar ook zeep en ander chemicaliën kunnen de assieraden aantasten.

Het is verstandig om een beetje as apart te houden voor ‘noodgevallen’. U gaat er natuurlijk niet van uit, echter mocht u uw assieraad verliezen of wordt het gestolen, dan heeft u te allen tijde een beetje reserve as om een nieuw sierraad te kunnen vullen.

Persoonlijk advies over uw assieraad

Heeft u vragen over ons assortiment assieraden of bent u benieuwd naar de andere mogelijkheden op het gebied van gedenkartikelen of over een specifieke dienst zoals onze gratis vul-service of graveer service aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt bellen met 06-54396991, mailen naar info@uitvaartwinkel-infinity.nl of via het contactformulier en/of gebruik maken van onze WhatsApp service voor een snel en adequaat antwoord.

Uitvaartwinkel Infinity

Larikszoom 9

2719 HG Zoetermeer

Initiatief van Infinity Uitvaartzorg

Klant beoordelingen

Reviews-Infinity-Uitvaartwinkel

Gedenkartikelen

Urnen

Mini urnen

Asbeelden

Assieraden

Dieren urnen

Urn graveren

Uw winkemandje