Mini urnen

Urnen zijn er in verschillende vormen en maten. De kleinste urn noemt men een mini urn. Je kunt hierin een deel van de as bewaren en zo wordt het een tastbare herinnering.

N

Gratis verzending

N

Gratis retourneren

N

Gratis vullen

N

Graveerservice

N

Gratis verzending

N

Gratis retourneren

Onze selectie mini urnen

NIEUW: Graveerservice. U kunt uw mini urn veel persoonlijker maken door die te laten graveren door een gespecialiseerde graveur. Een naam, geboortedatum, overlijdensdatum, symbool of zelfs tekst die voor u veel betekenis heeft. Mini urn wordt dan een mooie en bijzondere persoonlijke herinnering aan uw dierbare. Graveerservice is nog niet geschikt voor alle mini urnen.

Resultaat 1–60 van de 117 resultaten wordt getoond

Mini urnen

Kleine urnen, ook wel Keepsakes genoemd, zijn eigenlijk mini urnen, waarin een heel klein beetje as van de overledene bewaard kan worden. Sommige mini urnen zijn zo klein dat ze bijvoorbeeld meegedragen kunnen worden in een jas, tas of broekzak. Het kan troost geven, dat uw dierbare op deze manier nog altijd bij u kan zijn. Speciale aandacht ook voor onze knuffelkeitjes. Dat zijn mini urnen met een hoog knuffelgehalte en ze liggen prettig in de hand. Knuffelkeitjes zijn maar liefst in 18 verschillende kleuren verkrijgbaar. Onze collectie mini urnen is heel divers. Heel vaak wordt een urn collectie van een “volwassen” urn vergezeld van een mini variant. Het kan een mini uitvoering zijn, vaak niet groter dan 8 cm, maar ook een variant met een waxinelichtje of een klein hartje. Onze collectie mini urnen bestaat uit keramische mini urnen, messing mini urnen, glasfiber mini urnen, glazen mini urnen en marmeren mini urnen.

Waarom een mini urn?

De reden waarom men kiest voor een mini urn kan verschillend zijn. Bijvoorbeeld wanneer de as verstrooid wordt of bijgezet in een eigen graf, ontstaat vaak de behoefte om toch een klein beetje as te bewaren om te kunnen verwerken in een sieraad of mini urn. Het kan ook gebruikt worden voor het creëren van een gedenkplek. Of als er familieleden de as willen verdelen, dan biedt een mini urn een uitkomst.

Mini urn met waxinelichtje

Een speciaal plekje binnen onze collectie zijn de mini urnen met waxinelichtje, ook wel urn waxinelichthouder genoemd. Naast het voordeel dat een mini urn klein is, geeft de waxinelichthouder, door het kaarsje te laten branden, een extra dimensie aan een gedenkplekje thuis. Tijdens de speciale gedenkdagen of als er gewoon behoefte aan is kan men het waxinelichtje laten branden en zodoende de geliefde in het licht plaatsen. Het aansteken van een kaarsje is tevens een liefdevol ritueel voor en met kleine kinderen.

Zie ook onze aparte menu optie Urn Waxinelichthouder.

Vullen van een mini urn

Het vullen van een mini urn is afhankelijk van welk materiaal ze zijn gemaakt. Hiervoor verwijzen we naar de categorie urnen pagina. Deze is te vinden onder menu optie – Urnen.

Als u het liever niet zelf wil vullen, dan kunnen wij dit kosteloos voor u doen.

Persoonlijk advies over uw mini urn 

Heeft u vragen over ons assortiment mini urnen of bent u benieuwd naar de andere mogelijkheden op het gebied van urnen of over een specifieke dienst zoals onze gratis vul-service of graveer service, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt bellen met 06-54396991, mailen naar info@uitvaartwinkel-infinity.nl of via het contactformulier en/of gebruik maken van onze WhatsApp service voor een snel en adequaat antwoord.

Uw winkemandje