Vingerafdruk sieraden

Als u een vingerafdruk heeft van uw dierbare, dan is het mogelijk om deze te verwerken in bijvoorbeeld een sierraad. Zoekt u een uniek aandenken dan zult u wellicht interesse hebben in een assieraad die zowel as als vingerafdruk bevat. Wij hebben een ruimte keus aan ashangers en asbedels.

N

Gratis verzending

N

Gratis retourneren

N

Gratis vullen

N

Graveerservice

N

Gratis verzending

N

Gratis retourneren

Vingerafdruk sieraad

Hoe bijzonder is het om een tastbaar en zichtbaar aandenken bij u te dragen van een overleden dierbare. Behalve dat men een kleine hoeveelheid as in een assieraad kan bewaren, kan men ook een vingerafdruk aan laten brengen op een sieraad. Dit kan zowel op een sieraad van zilver als goud en witgoud. Wilt u liever een sieraad zonder as, maar wel met een vingerafdruk, dan heeft Uitvaartwinkel Infinity een mooie collectie van hangers, asbedels en ringen. Producten op maat, zoals het aanbrengen van een vingerafdruk op een sieraad, worden binnen 5 á 6 weken geleverd. Onze producten worden gratis en aangetekend naar u verzonden.

Aanleveren van een vingerafdruk

Veelal ontvangt u de vingerafdruk op papier van de uitvaartondernemer of heeft u deze zelf afgenomen. U kunt dan van de vingerafdruk een foto maken met de hoogste resolutie. De foto kunt u bijvoorbeeld maken met een mobiele smarttelefoon. Zorg ervoor dat de foto goed belicht is en dat de foto duidelijk, van boven, loodrecht op de vingerafdruk is genomen. De foto kunt u dan via email naar ons verzenden. Vermeld op de email duidelijk uw naam en bestelnummer. Nadat de edelsmid heeft beoordeeld of uw foto geschikt is voor de vingerafdruk, zal men de vingerafdruk graveren in het sieraad.

Hangers met vingerafdruk

Onze selectie hangers bestaat uit hangers waarop een vingerafdruk gegraveerd kan worden. We hebben ook hangers geschikt voor een vingerafdruk die ook een ruimte bevatten voor een symbolische hoeveelheid as. Alle hangers kunnen zowel in 925 Sterling Zilver als in goud en witgoud (14 en 18 karaat) besteld worden. Heel bijzonder is onze Ashanger Open Hart met Vingerafdruk. Aan de buitenkant lijkt het op een eenvoudig sieraad in de vorm van een vorm van hart. Maar dit hart kan open gemaakt worden en aan de binnenkant kunt u een vingerafdruk laten graveren. Aan de achterkant is een klein schroefje, waardoor men het assieraad gemakkelijk kan vullen. Heel populair is onze Massieve Hanger Kloppend Hart met vingerafdruk.

Bedels met vingerafdruk

We bieden de vingerafdruk asbedels aan in verschillende edelmetalen. Een zilveren asbedel in 925 Sterling zilver is de beste kwaliteit zilver beschikbaar in de markt. Wilt u liever goud of witgoud? Dan kunt u deze op maat laten maken in 14 of 18 karaat.

Persoonlijk advies over uw vingerafdruk assieraad

Heeft u vragen over ons assortiment vingerafdruk assieraden, ook wel gedenksieraden genoemd of over een specifieke dienst zoals onze gratis vul-service, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt bellen met 06-54396991, mailen naar info@uitvaartwinkel-infinity.nl of via het contactformulier en/of gebruik maken van onze WhatsApp service voor een snel en adequaat antwoord.

Uw winkemandje