Glazen urnen

Glazen urnen zijn handgeblazen uit Boheems kristal met een schittering als diamant

N

Gratis verzending

N

Gratis retourneren

N

Gratis vullen

N

Graveerservice

N

Gratis verzending

N

Gratis retourneren

Glazen urnen

Toont alle 4 resultaten

Glazen urnen

Glazen urnen zijn bij uitstek geschikt om binnen geplaatst te worden. Urnen van glas zijn door hun materiaal wel kwetsbaar maar ook heel duurzaam. Ze behouden decennia lang hun schittering en kleuren. Onze collectie is vervaardigd met hoogwaardig Boheems kristal uit Tsjechië. Men verkrijgt kwalificatie “kristal” als glas een hoog loodgehalte bevat. Dit heeft als resultaat dat glas op een mooie manier gaat schitteren. De uitspraak “het schittert als diamant” wordt heel vaak gebruikt bij Boheems kristal.

Glazen urnen bevatten bijzondere vormen en kleuren. Glazen urnen zijn vaak voorzien van versieringen die op de urn aangebracht worden. Het maakt ze heel bijzonder zoals …https://glazen-urnen… urn.. Maar het heeft als nadeel dat ze juist door die versieringen niet buiten geplaatst kunnen worden. Regen en vocht kan er dan tussen komen, waardoor bij het bevriezen van het water de urn onherroepelijk beschadigd zal raken.

Blazen van glas wordt nog steeds handmatig gedaan. Dat zorgt er dan voor dat geen enkele glazen urn exact hetzelfde is. Ze zijn heel fraai om te zien en Boheems kristal urnen worden heel vaak in een klassiek interieur geplaatst. Sinds kort worden er ook meer eigentijdse varianten gemaakt, die in een modern interieur niet zouden misstaan.

Onderhoud van glazen urnen

Het onderhoud van glazen urnen is net als van gewoon kristal glas. Afnemen met een zachte doek en van tijd tot tijd met een sopje voorzichtig schoonmaken.

Vullen van een glazen urn

Glazen urn wordt geplaatst op een zachte ondergrond zoals een dubbel gevouwen handdoek geplaatst. U kunt papier of plastic op de ondergrond leggen, zodat u de overgebleven as kunt opvangen.

Plaats een trechter in de opening en vul de urn geleidelijk met as.

Gebruik Bison siliconenkit voor glas. Breng de siliconenkit voor glas aan in de naad van de gehele deksel. Plaats de deksel terug op de urn en druk deze stevig aan. Het uitharden van de kit duurt ongeveer 24 uur. Laat urn omgedraaid in het geval type “Mondriaan” staan tijdens het uitharden.

Zie ook instructie vullen van een glazen urn

Als u het liever niet zelf wil vullen, dan kunnen wij dit kosteloos voor u doen.
TIP:U kunt ook eventueel eerst een plastic zak in de urn doen voordat u deze vult met de as. Wel zo handig als urn per ongeluk kapot gaat of breekt.

Persoonlijk advies over uw urn van glas

Heeft u vragen over ons assortiment glazen urnen of bent u benieuwd naar de andere mogelijkheden op het gebied van urnen of over een specifieke dienst zoals onze gratis vul-service of graveer service aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt bellen met 06-54396991, mailen naar info@uitvaartwinkel-infinity.nl of via het contactformulier en/of gebruik maken van onze WhatsApp service voor een snel en adequaat antwoord.

Uitvaartwinkel Infinity

Larikszoom 9

2719 HG Zoetermeer

Initiatief van Infinity Uitvaartzorg

Klant beoordelingen

Reviews-Infinity-Uitvaartwinkel

Gedenkartikelen

Urnen

Mini urnen

Asbeelden

Assieraden

Dieren urnen

Urn graveren

Uw winkemandje