Keramische urnen

Keramische urnen zijn na het bakproces en het glazuren stoot- en slijtvast. Er is een ruime keuze aan urnen van keramiek in verschillende vormen en kleuren. Ook zijn ze in verschillende maten te verkrijgen. Zo kun je een deel of het geheel van de as in de urn bewaren.

 

 

N

Gratis verzending

N

Gratis retourneren

N

Gratis vullen

N

Graveerservice

N

Gratis verzending

N

Gratis retourneren

Keramische urnen

Resultaat 1–90 van de 103 resultaten wordt getoond

Keramische urnen

Keramische urnen worden met de hand vervaardigd door klei-kunstenaars, keramisten en ambachtslieden. Urnen van keramiek zijn, na het bakproces en het glazuren, stoot- en slijtvast. Er is een ruime keuze aan urnen in verschillende vormen, kleuren en thema’s. Keramische urnen zijn bekend om hun verscheidenheid. Ze zijn uiteraard gemaakt van natuurlijke materialen en hebben een vakkundige afwerking. Door hun verscheidenheid zijn keramische urnen ook niet altijd als zodanig herkenbaar. Heel vaak kiest men een urn van keramiek wanneer men deze binnen wil plaatsen en zo een geheel kan vormen met het interieur. Een gedenkplek thuis.

Ook zijn ze in verschillende maten te verkrijgen. Zo kun je een deel of het geheel van de as in de urn bewaren. Urnen zijn er in de vorm van een hart, traan, planeet of druppel. Er is ook een variant die beschrijfbaar is of met een led-verlichting of met zilveren afneembaar hart.

Urnen van keramiek voor binnen of buiten

​Keramische urnen, net als marmeren uren, zijn zeker geschikt om buiten geplaatst worden. Maar dat geldt niet voor alle urnen van keramiek. De duur van het bakproces en de afwerking zijn bepalend of de urn buiten geplaatst kan worden. Dat kan bijvoorbeeld in een urnenmuur, het zogenaamde columbarium.
Op onze site kunt u bij “ product kenmerk” kiezen voor “urn geschikt voor buiten”. U krijgt dan een overzicht van alle urnen die geschikt zijn om buiten geplaatst te worden.

Vullen van een keramische urn

Plaats de urn omgedraaid op een zachte ondergrond zoals een dubbel gevouwen handdoek. U kunt papier of plastic op de ondergrond leggen, zodat u de overgebleven as kunt opvangen. Als de urn niet blijft staan dan kunt eventueel gebruik maken van de doos waarin deze verpakt zat. Plaats een trechter in de opening en vul de urn geleidelijk met as.

Poxipol twee componentenlijm in het geval van een keramische urn, natuurstenen urn of een glazen urn. Gebruik Bison Poly Max Express afdichtingskit voor keramische urnen die buiten komen te staan.

Als u het liever niet zelf wil vullen, dan kunnen wij dit kosteloos voor u doen.
TIP:U kunt ook eventueel eerst een plastic zak in de urn doen voordat u deze vult met de as. Wel zo handig als urn per ongeluk kapot gaat of breekt.

Persoonlijk advies over uw urn van keramiek

Heeft u vragen over ons assortiment urnen van keramiek of bent u benieuwd naar de andere mogelijkheden op het gebied van urnen of over een specifieke dienst zoals onze gratis vul-service of graveer service aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt bellen met 06-54396991, mailen naar info@uitvaartwinkel-infinity.nl of via het contactformulier en/of gebruik maken van onze WhatsApp service voor een snel en adequaat antwoord.

Uw winkemandje