Vlinder urnen

Vlinder urnen zijn naast de harten urnen de meest gekozen vormen of thema’s voor een urn of een mini urn. Vlinder staat voor de kortstondigheid van het leven, maar ook die de wedergeboorte symboliseert.  Onze collectie bestaat uit prachtige originele stukken, tegen een eerlijke prijs. Ze zijn verkrijgbaar in een vorm van een vlinder of er is een vlinder op gegraveerd of een vlinder als ornament aan urn toegevoegd.

N

Gratis verzending

N

Gratis retourneren

N

Gratis vullen

N

Graveerservice

N

Gratis verzending

N

Gratis retourneren

Vlinder urnen

Persoonlijke Gravures: Een Unieke Herinnering

Geef uw dierbare urn een persoonlijk tintje met onze professionele graveerservice. Met zorg en precisie kunnen we namen, datums en betekenisvolle symbolen zoals hartjes, vlinders, of zelfs speciale teksten op de urn graveren. Hierdoor wordt de urn een prachtige en bijzondere persoonlijke herinnering aan uw geliefde. Creëer een unieke gedenkplek die troost biedt en warme herinneringen oproept telkens als u ernaar kijkt.

Toont alle 33 resultaten

Vlinder en symboliek van wedergeboorte

De dood en de wedergeboorte wordt heel vaak uitgebeeld door een vlinder. Geen enkel ander symbool of dier is zo nauw betrokken met het uitbeelden van kortstondigheid van het leven en de transformatie van ene levens fase naar de andere.  Immers vlinders ondergaan in korte periode meerdere transformaties en de meeste vlinders leven maar enkele dagen. Maar vlinders zijn ook de boodschappers van andere wereld die de onsterfelijkheid verkondigen. Men geloofd in diverse oosterse culturen dat de witte vlinders de  zielen van de overledenen symboliseren. 

Urn Vlinder collectie

Onze collectie vlinder urnen is met zorg geslecteerd en bestaat uit prachtige  vlinder urnen die uit verschillende materiaal soorten zijn vervaardigd. Vlinder urnen uit keramiek met diverse vlinder patronen zijn er mogelijk maar ook vlinder urnen van bekende keramist Geert Kunen waarbij vlinders als ornament zijn toegevoegd aan een urn zijn er in collectie vertegenwoordigd. Glasfiber urnen met vlinders van parelmoer zijn een fraai voorbeeld van onze urn vlinder collectie.

Urn waxinelichthouders met uitgesneden en uitgebeelde vlinders zijn ook heel bijzonder. Ze zijn vervaardigd uit messing en gemaakt door de gerenommeerde producent LoveUrns wie wij ook met trots vertegenwoordigen. LoveUrns heeft ook heel bekende en immens populaire messing urnen lijn, de LoveUrns Wings of Hope™ collectie. Deze urnen worden voorzien van een parelmoer glanzende coating van gepatenteerde GlossCaot™ techniek die er voor zorgt dat deze urnen veel langer hun glans behouden. Iedere urn voelt zwaar en exclusief aan Deze collectie bestaat uit bijpassende volwassen en kleine urnen, mini urnen maar gedenksieraden zoals ashangers, asbedels en oorbellen. Deze varianten zijn beschikbaar in zacht blauw, zacht roze en parel wit. Door hun uitstraling zijn de Vlinder urnen van LoveUrns uitermate geschikt om een prominente plek te krijgen in bijna ieder interieur. Ze zijn echter niet geschikt om buiten geplaatst te worden.

Wat kost een mini urn Vlinder?

Een mini urn Vlinder van LoveUrns™ ook wel keepsake genoemd in de vorm van een vlinder  is al bij ons te verkrijgen voor €69,50. Het betreft een prachtig exemplaar en is ook tevens bij ons veruit de meest geliefd mini urn. Urn Waxinelichthouder Vlinder is al voor €139 verkrijgbaar en de volwassen urn van LoveUrns kost €309. Keramische urn van Geert Kunen kost voor een mini exemplaar €99, tot €389 voor een Keramische Urn Fuego vlinder.

Vullen van Vlinder urnen

Plaats de urn omgedraaid op een zachte ondergrond zoals een dubbel gevouwen handdoek. U kunt papier of plastic op de ondergrond leggen, zodat u de overgebleven as kunt opvangen. Als de urn niet blijft staan dan kunt eventueel gebruik maken van de doos waarin deze verpakt zat. Plaats een trechter in de opening en vul de urn geleidelijk met as.

Gebruik eventueel Bison Mastiek Silicone Kit (Glas). Breng kit royaal aan rondom de gehele schroefdraad van de deksel. Plaats de deksel recht op de schroefdraad en draai dicht.

Als u het liever niet zelf wil vullen, dan kunnen wij dit kosteloos voor u doen.

TIP:U kunt ook eventueel eerst een plastic zak in de urn doen voordat u deze vult met de as. Wel zo handig als urn per ongeluk kapot gaat of breekt.

Persoonlijk advies over uw Vlinder urn

Heeft u vragen over ons assortiment vlinder urnen of bent u benieuwd naar de andere mogelijkheden op het gebied van urnen of over een specifieke dienst zoals onze gratis vul-service of graveer service, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt bellen met 06-54396991, mailen naar info@uitvaartwinkel-infinity.nl of via het contactformulier en/of gebruik maken van onze WhatsApp service voor een snel en adequaat antwoord.

Uitvaartwinkel Infinity

Larikszoom 9

2719 HG Zoetermeer

Initiatief van Infinity Uitvaartzorg

Klant beoordelingen

Reviews-Infinity-Uitvaartwinkel

Gedenkartikelen

Urnen

Mini urnen

Asbeelden

Assieraden

Dieren urnen

Urn graveren

Uw winkemandje