Urn waxinelichthouder

Er zijn ook kleine urnen in de vorm van een waxinelichthouder. Deze kunnen gevuld worden met as, waar een uitsparing voor gemaakt is. Deze urn waxinelichthouder is hierdoor niet direct als zodanig herkenbaar.
Deze mini urn met waxinelichtje is er in verschillende uitvoeringen beschikbaar. Van robuust tot uitvoeringen met bijvoorbeeld hartjes, vlinders of vogeltjes.

N

Gratis verzending

N

Gratis retourneren

N

Gratis vullen

N

Graveerservice

N

Gratis verzending

N

Gratis retourneren

Urn waxinelichthouder

Persoonlijke Gravures: Een Unieke Herinnering

Geef uw dierbare urn een persoonlijk tintje met onze professionele graveerservice. Met zorg en precisie kunnen we namen, datums en betekenisvolle symbolen zoals hartjes, vlinders, of zelfs speciale teksten op de urn graveren. Hierdoor wordt de urn een prachtige en bijzondere persoonlijke herinnering aan uw geliefde. Creëer een unieke gedenkplek die troost biedt en warme herinneringen oproept telkens als u ernaar kijkt.

Toont alle 40 resultaten

Urn waxinelichthouder

Urn waxinelichthouder is een bijzondere ‘mini’ urn. Behalve dat het betreft een urn die de mogelijkheid biedt om een gedeelte van de as te bewaren van je dierbare, kun je ook deze mini urn verlichten met een theelichtje. Het aansteken van een lichtje met als resultaat een bewegend vlam, is een prachtig ritueel voor de nabestaande. Ritueel die een sterk ceremonieel karakter heeft en op dat moment een krachtige verbintenis geeft tussen de nabestaande en de overledene. Op bijzondere momenten zoals een verjaardag, sterfdag of christelijke Allerzielen dag, worden de overledenen vaak in het licht geplaatst. Daarom is een “mini” urn waxinelichthouder een geliefd urn met een kaarsje.

Urn met waxinelichtje

Urn waxinelichthouder, ook wel “urn met waxinelichtje” of “mini urn met theelicht” genoemd, is in ons assortiment te verdelen in drie variaties. De kleinste, zijn de keramische mini urnen met theelicht. Ze hebben inhoud van 0,05 of 0,10 Liter. De hoeveelheid as dat men kan bewaren is dan ook vrij klein. Keramische mini urn met theelicht passen meestal aan de binnenkant van de handpalm. Ze zijn hol van binnen en aan de onderkant is een opening waarin u as kan plaatsen. U kunt eventueel keramische mini urnen ook buiten plaatsen. Er is zelfs een keramische variant My Feelings mini urn die voorzien is van een schrijfbare laklaag. Met schoolbordkrijt kunt u dan urn voorzien van een afbeelding of tekst, die met een vochtige doek kan worden uitgewist. Alle keramische mini urnen worden met de hand vervaardigd en elke urn heeft een eigen kleurpatroon en dit maakt ze ieder keer weer uniek.

Mini urn met waxinelichje

De mini urnen met waxinelichtje die gemaakt zijn van glas hebben de inhoud van 0,5 Liter. Iedere glazen waxinelichthouder urn wordt uit Boheems kristal gemaakt. Boheems glas is bekend om haar schittering vergelijkbaar als die van een diamant. Boheems kristal waxinelichthouders bezitten een prachtig uiterlijk en zijn zeer decoratief zowel op een klassiek als een modern dressoir of vitrine kast. Omdat ze kwetsbaar zijn, zijn ze niet geschikt om buiten geplaatst te worden.

Urn waxinelichthouder

De meest geliefde zijn de messing urn waxinelichthouders van premium merk LoveUrns. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben de inhoud van 0,45 Liter. In liefst 26 verschillende kleuren zijn ze verkrijgbaar. Van parelmoer tot wit gemarmerd. Er zijn ook bijzondere thema’s zoals de Pride waxinelichthouder of Pink Ribbon – de Pink Awareness waxinelichthouder. Die tevens ook in een hoge uitvoering van 1,1L beschikbaar is. Voor de degene die op zoek zijn naar bijvoorbeeld thema vlinder, vogel of hartjes zijn er Waxinelichthouders met bijvoorbeeld prachtige ingekerfde en opengewerkte vlinders, die als schaduwen tegen de wand vliegen. Onder het glas onder waxinelichtje is ruimte voor 0,30 kg as van uw dierbare.

Vullen van een mini urn met waxinelichtje

Alle keramische mini kaarshouders zijn aan de onderkant te openen door middel van kleine opening die afgesloten is door een rubberen sluiting. Die kan eenvoudig verwijderd worden en na het vullen weer dicht gemaakt kan worden.

Glazen mini urnen met theelicht van Memory Crystal zijn ook aan de onderkant te bereiken via een schroefdop sluiting die eenvoudig met een schroevendraaier of zelfs met een muntstuk open gemaakt kunnen worden.

Messing waxinelichthouders van LoveUrns bevatten onder het glas onder waxinelichtje, ruimte voor 0,49 gram as van uw dierbare. U draait dan de rand waar het waxinelicht los. De waxinelichthouder kan dan gevuld worden met de as. Deze waxinelichthouder is zeer eenvoudig zelf te vullen.

Als u het liever niet zelf wil vullen, dan kunnen wij dit kosteloos voor u doen.

Persoonlijk advies over uw urn waxinelichthouder

Heeft u vragen over ons assortiment urn waxinelichthouder of bent u benieuwd naar de andere mogelijkheden op het gebied van urnen of over een specifieke dienst zoals onze gratis vul-service of graveer service, , aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt bellen met 06-54396991, mailen naar info@uitvaartwinkel-infinity.nl of via het contactformulier en/of gebruik maken van onze WhatsApp service voor een snel en adequaat antwoord.

Uw winkemandje