Mini urnen

Urnen zijn er in verschillende vormen en maten. De kleinste urn noemt men een mini urn. Je kunt hierin een deel van de as bewaren en zo wordt het een tastbare herinnering.

Mini urnen

Urnen zijn er in verschillende vormen en maten. De kleinste urn noemt men een mini urn. Je kunt hierin een deel van de as bewaren en zo wordt het een tastbare herinnering.
N

Gratis verzending

N

Gratis vullen

N

Persoonlijk contact

N

Maatwerk mogelijk

N

Gratis verzending

N

Gratis vullen

Onze selectie mini urnen

Resultaat 31–60 van de 90 resultaten wordt getoond

Mini urnen

Kleine urnen ook wel Keepsakes genoemd zijn eigenlijk mini urnen waarin maar heel klein beetje as van de overledene bewaard kan worden. Sommige mini urnen zijn zo klein dat ze ook eventueel meegedragen kunnen worden in een jas, tas of broekzak. Dat geeft troost dat uw geliefd persoon toch nog altijd bij u kan zijn. Speciaal aandacht voor onze knuffelkeitjes. Dat zijn mini urnen met een hoog knuffelgehalte en ze liggen prettig in de hand. Knuffelkeitjes zijn liefst in 18 verschillende kleuren verkrijgbaar. Onze collectie mini urnen is ook heel divers. Heel vaak bestaat een urn collectie van een “volwassen” urn vergezeld van een mini variant. Het kan een mini uitvoering zijn, vaak niet groter dan 8 cm, maar ook een variant met een waxinelichtje of een mini hartje. Onze collectie mini urnen bestaat uit : keramische mini urnen, messing mini urnen, glasfiber urnen, glazen mini urnen en marmeren mini urnen.

Waarom een mini urn?

Reden hiervoor kan divers zijn. Bijvoorbeeld bij een crematie waarin as verstrooid wordt of mee begraven wordt in een graf, ontstaat vaak de behoefte om toch een klein beetje as te bewaren voor troost en of als een gedenkplek. Of als er familie leden zoals kinderen onderling as willen verdelen dan biedt een mini urn een uitkomst.

Mini urn met een waxinelichthouder

Speciaal plekje binnen onze collectie zijn de mini urnen met een waxinelichtje, ook wel waxinelichthouders genoemd. Naast het voordeel van een mini urn dat die vrij klein is geeft waxinelichthouder, door het te laten branden, een extra dimensie toe aan een gedenkplekje thuis. Tijdens de speciale gedenkdagen of als er gewoon behoefte aan is kan men een waxinelichtje laten branden en zodoende de geliefde in licht plaatsen. Is tevens een geliefd ritueel voor en met de kleine kinderen.

Zie ook onze aparte menu optie Waxinelichthouders.

Vullen van een mini urn

Dat is afhankelijk van welk materiaal ze zijn gemaakt. Hiervoor verwijzen we naar de categorie urnen pagina. Die is te vinden onder menu optie – Urnen.

Als u het liever niet zelf wil vullen, dan kunnen wij dit kosteloos voor u doen.

Persoonlijk advies over uw mini urn 

Heeft u vragen over ons assortiment mini urnen of over een specifieke dienst zoals onze gratis vul-service, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt bellen met 06-54396991, mailen naar info@uitvaartwinkel-infinity.nl of via het contactformulier en/of gebruik maken van onze WhatsApp service voor een snel en adequaat antwoord.

Uitvaartwinkel Infinity

Larikszoom 9

2719 HG Zoetermeer, Z-H

Klant beoordelingen

Uw winkemandje