Verzendkosten

Verzendkosten naar een afleveradres in Nederland:
Bij een bestelling met een afleveradres in Nederland is verzending gratis. Onze vervoersdienst PostNL bezorgt niet alleen overdag maar ook in de avonduren en in het weekend.
Verzendkosten naar een afleveradres in Belgie en Duitsland:
Voor alle aankopen geldt bij ons gratis verzending naar België of Duitsland bij een bedrag vanaf de €150,- Bij een bestelling tot €150,- met een afleveradres in België kost een verzending €6,75 Verzending is aangetekend en verzekerd verzonden,

Als het pakket door ons is aangemeld bij de vervoerder PostNL dan volgt u het pakket via de track-and-trace link op de website van deze vervoerder.

Ruilen of retourneren

Voor zowel ruilen, retourneren of aanspraak maken op garantie dient u het daarvoor bestemde formulier mee te sturen. Formulier is hieronder toegevoegd.U kunt ook het betreffende formulier op vragen door een e-mail te sturen naar info@uitvaartwinkel-infinity.nl

Mag je producten ruilen of terugsturen ?

Een product mag u altijd ruilen binnen 14 dagen, mits het product onbeschadigd is. In de originele verpakking. Kosten voor retourzendingen vanaf een Nederlands adres zijn gratis. Voor Belgisch of Duits adres naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. U krijgt vervolgens het gewenste artikel toegestuurd. LET OP: GEPERSONALISEERDE EN/OF SPECIAAL OP MAAT GEMAAKTE ARTIKELEN KUNT U NIET RUILEN EN/OF RETOURNEREN.

Herroepingssrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Kosten voor retourzendingen vanaf een Nederlands adres zijn gratis. Voor Belgisch of Duits adres naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Tevens mag het geen gebruikssporen vertonen. En uiteraard In het geval van producten waarin as (urnen en assieraden) geplaatst kan worden, en die ‘tijdelijk’ gevuld waren met de as van een overledene kunnen niet geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht dient u contact met ons op te nemen via info@uitvaartwinkel-infinity.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Artikelen die duidelijk persoonlijk van aard zijn; zoals bijvoorbeeld vingerafdruk sieraden, alle voor de klant gemaakte goud en witgoud sieraden of het artikel voorzien is van een gravure KUNT U NIET RUILEN EN/OF RETOURNEREN.

 

 

Herroeping/Retour formulier Uitvaartwinkel Infinity

Uitvaartwinkel Infinity
Larikszoom 9,2719 HG Zoetermeer
06-54396991
info@uitvaartwinkel-infinity.nl

Uw gegevens:

Bestelnummer: 

Besteld op: 

Ontvangen op:

Voor en achternaam :

Adres: 

Telefoonnummer / E-mail: 

Naam rekeninghouder: 

IBAN-code (rekeningnummer) :

Retourartikel(en):

Reden retour
— Ik/Wij (*) deel/delen (*) u hierbij mede dat ik/wij (*) onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen/levering van de volgende dienst (*) herroep/herroepen (*):

 

 

 

 

Datum: _____________________________ Handtekening: ________________

(*) Doorhalen wat niet van toepassing is.

In te vullen door Uitvaartwinkel Infinity

Datum retour ontvangen:
Naam akkoord: 
Opmerkingen:

Uitvaartwinkel Infinity

Larikszoom 9

2719 HG Zoetermeer

Initiatief van Infinity Uitvaartzorg

Klant beoordelingen

Reviews-Infinity-Uitvaartwinkel

Gedenkartikelen

Urnen

Mini urnen

Asbeelden

Assieraden

Dieren urnen

Urn graveren

Uw winkemandje